2011. szeptember 17., szombat

Gyuri bácsi üzeni:


Bükkszentkeresztről Gyuri bácsi, a füves ember, és Dr. Dávid Tamás professzor, a Magyarok Házából ill. Lébényből üzeni tisztelettel:
Emberek!
Ébresztő!!
Gyógyítható a rák!!!
Mindig is gyógyítható volt!

Az immunrendszer gyors tuningolásával, macskakarom és más gyógynövényekkel, vitaminokkal, vörös szőlőmaggal, más antioxidánsokkal, kezdeti stádiumban tökéletesen GYÓGYÍTHATÓ A RÁK!
Megelőzésre, az immunrendszer erősítésére törekedjetek!!!
Első legyen a méregtelenítés, béltisztítás, és a savtalanítás!!!
Néhány tipp: jól felszívódó cink, kalcium, szelén, fagyöngy, vérehulló fecskefű+körömvirág, gyermekláncfű, tengerialgák, citrom, ginkobiloba, máriatövis mag, a fent említett macskakarom, vörös szőlő magja, töményen, stb.
Minden féle-fajta és színű zöldség, gyümölcs fogyasztása korlátlan mennyiségben!
A hús, és a stressz savasít! A zöldségek, gyümölcsök, a nevetés, lúgosít!
A lelki okokat is figyelembe kell venni, mint pl.: szeretet, önszeretet fontossága, kimászni az érzelmi traumából, akarni megoldani a problémát, és erősen hinni a gyógyulásban!!!
Egyéb terápiák minden betegség ellen:
- pozitív gondolkodás, derű, vidámság
- légzésterápia
- reflexzóna masszázs
- mozgás
és még sok más!

Lehet választani a gyógymódok között!
Tehát van megoldás, csak jó helyen kell keresni!
És ez minden betegségre vonatkozik!

A szintetikus gyógyszerek az immunrendszer halálos ellenségei!!!
Amit a kemóval csinálnak, az pusztítás!!! Pont legyengíti az immunrendszert!!!

Az "Orvostudomány a feje tetején" c. könyv szépen elmagyarázza a rák természetét. Egyéb irodalom is segítségre lehet, csak keresni kell. Leginkább természetgyógyász területen keressétek! //Pl.: Váradi Tibor://Népbetegségek I.; //Mária Treben: Gyógyteák, stb.

"Ajánlásaim rákra, rák megelőzésre:

Tinktúrát készítek. 40 fokos pálinkában (vodkában) oldom ki a friss gyógynövényeket. Azért ebben, mert a gyógynövények hatóanyaga háromféleképpen oldható ki: zsírban, alkoholban és vízben. A 40 fokos alkohol 40%-a alkohol, 60%-a víz. Ideális a tinktúra készítésre, minden hatóanyag kioldódik benne. A tinktúrák 15-20%-kal több hatóanyagot tartalmaznak, mint a teák. A tinktúra készítést én a DIÓLEVÉLLEL kezdem. A friss diólevelet júliusban kell szedni. Én egy 5 literes befőttes üveget rakok tele összevagdalt diólevéllel, majd teljesen felöntöm az alkohollal. Naponta 4-5-ször felrázom, és amikor a levél felissza az alkoholt, utánatöltök. Nyáron nincs gond, mert a hőmérséklet 20 C feletti. 2 hét után leszűröm, és kipréselem (vagy centrifugázom) a diólevélben lévő alkoholt és a saját nedvességét. A következő növény, amit beleteszek ugyanabba az üvegbe, a közönséges vagy ragadós GALAJ. Ugyanazzal az alkohollal öntöm fel, amit a diónál kipréseltem. Ugyanúgy 2 hétig hagyom az üvegben, rázogatom, leszűröm, kipréselem. A harmadik növény csak januárban szedhető. Ez a FEHÉR FAGYÖNGY. Ceruzánál nem vastagabb ágait és leveleit összevagdalom 5 literes befőttes üvegbe (ebből kb. 2,5 liternyi jön ki), ugyanazt az alkoholt öntöm rá, amivel már áztattam a 2 előző gyógynövényt. Ezt is 2 hétig áztatom, naponta többször rázogatom. Ennél lényeges, hogy csak 20C feletti hőmérsékleten készíthető. Ezt is leszűröm, kicentrifugázom, és kész a tinktúra, amit mindenféle rákra lehet használni. (Legkevésbé az agydaganatra. Bőrráknál inni is, kenni is kell.) Használati mód: 3. stádiumban 2-3 hétig 3 óránként inni kell egyikbõl is meg a másikból is egy-egy mokkáskanállal. Amikor a következő CT-nél megállapítják, hogy kezdett összezsugorodni a daganat, lehet csökkenteni az adagot, 4-5 óránként elég inni. Amíg a rák el nem múlik, naponta 3x meg kell inni egy-egy mokkáskanálnyit egyikből is, meg a másikból is. Amikor negatív a lelet, fokozatosan csökkenteni (kétnaponta, négynaponta, stb.) Egy hónapban egyszer inni kell a fenti adagot életünk végéig, hogy vissza ne jöjjön a rák.
Leukémia ellen jó gyógyszer a TISZTA SOMLEKVÁR. A KÖKÉNY VIRÁGA, a BÍBORHERE VIRÁGA (kevés van belőle), a LUCERNAKAPSZULA, a KÖRÖMVIRÁG (szára, levele, virága is jó a rákra, nyersen rágva!), a SZEDER, a NYERS KRUMPLI LEVE, utóbbi főleg megelőzésre ajánlott, mert lúgosít. Megelőzésre nem szabad tinktúrát alkalmazni, csak a növényekből készült teákat igyuk, vagy a gyümölcsöket együk. Többek (orvos, természetgyógyász) szerint a PARLAGFŰ is gyógyítja a rákot, megelőzhető vele az allergia is. Ahogy kibújik, egy körömnyi levelet meg kell enni nyersen. Mire kijön a pollen, elmúlik az allergia. Én 3-4 napon keresztül ittam erős parlagfű teát (magból készítettem). Kijött egy kis allergia a lábamon, de hagyom, ösztönzöm a szervezetemet."

1 megjegyzés:

  1. Na! Remélem te is rákos vagy s meg fogsz gyógyulni! Köszönöm a sok kétségbeesett daganatos beteg nevében a bíztatást!

    VálaszTörlés